• Luni - Vineri: 7:00 - 15:00
 • 0259-362-634
 • salubram@yahoo.com
 • DESPRE NOI

  COMPANIA S.P.A.A.C.S.

  Și-a stabilit ca obiectiv strategic responsabilitatea,  implicarea în dezvoltarea și protejarea mediului comunității, la standardele europene de calitate a tehnologiei și serviciilor  noastre pe piața locală.

  STRUCTURĂ

  S.P.A.A.C.S. MARGHITA are o structură complexă, organizată pe un sistem piramidal prin care sunt acoperite principalele funcții ale unei organizații economice.Baza structurii organizatorice este Departamentul de Producție, iar activitățile suport sunt asigurate de Departamentul Tehnic, Dezvoltare, Comercial, Economic și Direcția Generală.

  ÎNFIINȚATĂ

  Înfiinţată în localitatea MARGHITA, judeţul BIHOR, sub denumirea SALUBRAM SA actuala companie S.P.A.A.C.S MARGHITA  traversând o serie de etape prin modificarea numelui şi a obiectului de activitate.

  CERTIFICARI SI AUTORIZARI

  S.P.A.A.C.S. MARGHITA are implementat  certificat  Sistem de Management Integrat – Calitate, Mediu, Securitate si Sănătate în Muncă, Responsabilitate Sociala – în conformitate cu cerinţele de menţinere a Licenţei clasa I pentru serviciul public de salubrizare a localităţilor. Primăria Municipiului MARGHITA a emis Autorizaţia de Lucru.

  Serviciul Public de Alimentare cu Apă Canalizare și Salubrizare.

  www.spaacsmarghita.ro

  Pin It on Pinterest

  Share This